,

Nyhetsbrev Landsbyen Næringshage juni 2024

Vi legger bak oss et godt og innholdsrikt halvår i Landsbyen Næringshage (LNH), og vi har vært engasjert i mange små og store oppgaver og prosjekter. Roger Hjelmseth sluttet hos oss i vår, og vi har nå ansatt to nye medarbeidere som starter 15. august. De skal primært jobbe i Gjøvik og Totenområdet. Vi ser frem til å få flere dyktige kolleger på laget.

Kompetanseforum

Det blir nye og spennende kurs det neste halvåret. Datoer kommer så fort de er klare.  Kalenderinvitasjon sendes ut i forkant av hvert enkelt kurs.

Kompetanseforum 2024

Øvrige kurs

Bærekraft og miljøfyrtårnsertifisering


Mange har kommet godt i gang med bærekraftsarbeidet gjennom LNH-metoden. I september arrangerer vi gruppeveiledning for bedrifter som ønsker å bli miljøfyrtårnsertifisert.

Miljøfyrtårnsertifisering – gruppeveiledning

 

I uke 39 arrangeres Bærekraftsuka i regi av Næringshagene i Norge. Det blir digitale kurs med ulike temaer hver dag.

Dokka videregående skole SKAL bestå

I oktober skal Fylkestinget avgjøre skjebnen til flere videregående skoler i Innlandet. VI må sammen sørge for å overbevise politikerne om at alle linjer på Dokka videregående skole har livets rett. Vi oppfordrer alle til å sende høringsinnspill innen fristen 31. august 2024. Informasjon med mal og anbefaling for høringsinnspill, presse og informasjon i egne kanaler ligger tilgjengelig på vår hjemmeside.

Les mer om DVS-saken, forslag til høringsinnspill mm

 

Prosjekt Langsiktig Rekruttering (PLR)

Gjennom PLR har vi skapt og arrangert mange ulike aktiviteter og arrangementer. Vi har fått vist frem næringslivet, skapt nye relasjoner og bidratt til rekruttering hos bedriftene. Det gode arbeidet fortsetter. Les mer om PLR:

Prosjekt Langsiktig Rekruttering

Har du byggeplaner eller trenger energirådgivning?

Landsbyen Næringshage har erfaring og kompetanse og kan være uavhengig rådgiver fra tidlig prosess til ferdig bygg. Vi bistår i ombygging av både eksisterende lokaler og nytt bygg. I næringshagen har vi også vår egen energirådgiver som bistår med energianalyse av bygg.

Ønsker du å bli en del av vårt kontormiljø?

Fra august har vi ledige og innflytningsklare kontorer i Næringshagen på Dokka.

 

Sommerferie

Det er mye spennende som skjer utover høsten, men først tar vi oss litt ferie. De fleste i næringshageteamet har ferie i juli måned, men vi er tilgjengelige dersom det er behov for bistand.

God sommer fra oss i Landsbyen Næringshage

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *